Haha men gumman!


Kissie has done it again ! Fasst lite bättre då.. Hon har ändrat ansiktsfärgen, Tagit bort " rynkor " vid munnen, Tagit bort " rynkor " runt ögonen.


Kenza, Amir OCH Kissie!?



Watta hell is this? Kenza, Amir och Kissie! Jovisst minns jag att Kenza och Amir varit vänner. Även Amir och Kissie. Men att dessa 3 nutida rivaler varit en såkallad "blogg-trio" hade inte jag en vildaste aning om! Wierd.

Frågestund


Bästa vänner.. Igen?



Dom börjar skriva inlägg om varandra, snackar med varandra i telefonen.. Kanske blir allt som vanligt igen ?

Amir har fått nog!



( Klicka på bilden för att komma till inlägget )

Amir har fått nog av bråket med Kissie, skulle jag också få hon är ju så omogen och säger att hon är svensk när hon är polsk? Och jag känner några som är släkt med henne och dom kommer från polen !? Tänker självklart inte säga vilka det är skulle bara vara taskigt mot dom.. Men ja! Men det är ganska synd att Amir inte tänker skriva mer inlägg om Kissie. Jag som ville höra en massa smaskigt skvaller om Kissie. Undra om dom kommer bli vänner igen, vad tror ni?

vilket skämt?



Vet att alla skvallerbloggar har tagit upp det och så, men eftersom att jag inte bloggat så får ni ännu ett inlägg om det! Haha alltså hon måste skämta med mig? Att hon tror att man inte kommer märka det? Om hon nu ska photoshopa sig varför inte försöka göra det bra? Den röda fyrkanten visar ju hennes pinnsmala ben som inte är så på andra bilder.. Den gröna fyrkanten visar hennes arm som har små hack i sig. Vilket visar att den är photoshopad. Och den blåa fyrkanten visar att hon har redigerat något där, tröjan är liksom lite suddig.. Hmm undra vad det kan vara?

Sorry!

Vet att jag inte bloggat, har bara inte orkat. Men fick dåligt samvete när jag såg alla tips ni kom in med! Så jag lovar minst 3 inlägg idag :)

Photoshop igen ..

Nu har kissie photoshopat sina lår också.. Alltså varför inte bara va nöjd med sitt utseende? Tack till frokenblueberry som tipsade mig om det!

Tatuering



Kissie har en tatuering, det blev inge Barbie. Utan en rosett, tycker inte det blev så värst fint ...

Underbart


Och det stiger bara ...

Syskon?

Har fått runt 3 frågor där dom frågar om Dessie och Kissie är syskon. Svaret är ju då nej det är dom inte !


Kissies läppar..

Jag fattar verkligen inte varför Kissie förstora sina läppar när hon bara täcker dom med en jävla anka ? Så himla onödigt ..


Kissies tatuering

Ja Kissie goes wannabe Desiree? Dessie sa ju först och gjorde en bild osv där hon skulle ha en tatuering precis ovanför rumpan och så ska de stå barbie. Och nu vill tydligen Kissie ha det? Undra om hon kommer göra en sån tatuering ? Vad tror ni?
 

Tack

Tack så mycket Wictoria för bilden med Dessies inlägg. Vill ni att jag ska skicka bilden så skriv till mig på [email protected]

Bråket

Alltså det här med Kissie och Amir, det är så sjukt lågt av Kissie? Hon startar rykten om Amir och skit. Jag hoppas Amir börjar berätta hemligheter om Kissie men jag tror faktiskt inte han kommer sjunka så lågt som hon. Vägra bara att hon erkänner att hon är avundsjuk på att amir umgås mer med paow än med kissie. Men att starta rykten är sjukt töntigt!



Ops !

Glömde säga det, idag var jag på ung08 och vem såg man om inte lilla Desiree nilsson, och vad gjorde hon? Jo hon stog utanför donken och rökte. Kunde inte ta bild eftersom att jag satt på bussen.. suck !

Kommentarer

Tack för alla fina kommentarer ! Och följ gärna bloggen på bloglovin !

Dåligt

Förlåt för att jag inte updaterat men jag har varit så trött och mått illa. Men nu till det att dessies blogg blivit avstängd. Det är pga att hon skrev en massa om Kissie, som tex när kissie förlora sin oskuld osv. Självklart var hälften inte sant, men jag själv tror att dessie bara inte orkade nå mer med bloggen och konsekvenserna hon får ta .. Läste aldrig inlägget, men om någon har en bild eller så skicka gärna till [email protected] skulle uppskatta det och att ni får en länkning ! Skicka gärna in tips om vad jag ska blogga om !

idolbild?



De va ingen idolbild , det var bara ett sätt för att få fler läsare. Och tack vare det har jag 702 besökare ;)

Bråk mellan Kissie och Amir?

Kissie har börjar snacka skit om Paow på sin blogg, bara för att hon tror att Amir umgås med paow för att göra henne sur.. Det är ju bara så omoget av Kissie? Klart att Amir blir arg, och paow blir ju inte heller så glad? Därför skrev Paow ett inlägg om Kissie som lite payback. Men sen ändra hon sig, fasst jag tyckte att inlägget stämde perfekt.


Tryck på bilden för att komma till inlägget

Dessie på UNG08'

Läste på Paows blogg om att Desiree inte berättar allt? Skämms hon eller vadå? Jag skulle skämmas om något sånt hände mig, men Dessie är ju så jävla perfekt enligt henne så hon skämms inte för någonting. Men nu till händelsen, på ung08 blev Dessie misshandlad och fick en tårta i ansiktet. Själv tycker jag det är kul, det är klart som fan att hon får skit. Dessie skrev såhär i sitt inlägg " Hade det trevligt idag, förutom incidenterna från idag.. Suck, att folk inte kan bete sig.. Tycker det är synd faktiskt med tanke på att jag egentligen inte har gjort något, jag gör bara mitt jobb! " Det var det ända hon skrev om den händelsen.


Sen laddade hon upp en bild :


Och skrev Sjukt söta bloggläsare! Ville dock inte visa ansiktet pga olika anledningar.  Redan fått tårtan i ansiktet? Såklart det är synd, att sånt ska hända bara för att man har en blogg. Men det händer bara för att hon tror att hon kan provocera så mycket och göra vad som helst utan att något händer ..

Kissie har en pojkvän..


Tagen från Kissies blogg

Kan detta vara Jonas? Eller är det någon annan som Kissie fallit för?

Alla dessa läsare..



50% av Kissie's läsare kollar in hennes blogg för att hon är allmänt rolig. Bra bilder, men även extremt dålig(t) photoshopade. Där kan man även få skratta en stund samtidigt som man blir fascinerad *hur hon orkar med att vara kändis* Hum, hum..
40% av läsarna är små fjortisar som så gärna skulle vilja vara, självaste Alexandra Kissie Nilsson. Alla dessa skor som hon äger skulle de kunna sälja sitt gula, slitna löshår för!!! Hon är ju så ball den där Kissie!
5% av läsarna är gamla kåta gubbar som inte har något annat för sig, och även random killar som sedan försöker ragga upp henne på krogen, stan & Facebook!
De andra 5% är som jag. (Helt underbara) nej, skämt åsido. De är som jag, spanar in bloggen för att ha någon att snacka skit om eller skratta åt dagen efter då man ska ta en fika på stan!



45% av Desiree's besökare är folk som vill skratta. Ni vet, när man har riktigt jäkla tråkigt, då är första tanken "DESIREE'S BLOGG!!!" Inte sant? Jodå. Det vet vi alla.
20% är unga som gamla men alla är de kåta, ja precis. GUBBARNA!!! Äckliga håriga, sliskiga, you name it! Som wanna have a good time, då är första tanken "Desiree Nilsson" - hon som flashar hennes pattar på varenda bild! Hooow wonderbar?
5% är hennes vänner, familj, släkt. Som vill se vart denna flicka håller hus, för inte fan hör bruttan av sig!
30% är alla dessa små-fjortisar. Som så gärna vill se ut som Dessie! Säg mig, varför?



70%
av Kenza's läsare streckläser bloggen. De går bara in för att se på hennes svinsnygga outfits som man sedan går och försöker kopiera. Hon skriver för mycket, hallå!??! Det är dina äckligt läckra kläder vi vill se!! Och inte nog med det så är hon extremt vacker.
20% är folk som ser upp till henne, tycker att hon är väldigt skön som person och läsare varenda ord i bloggen.
De sista 10% är Tokio Hotel-fans och hund-fans. De vill se om Kena igen varit på röda mattan och hälsat på Tokio Hotel. Och resten är hundgalna människor som vill se mer av hennes hund Armani än Kenza själv. Wierd ha?



50%
av Amir "Gaybloggen" Akrouti's läsare är folk som ser upp till honom och tycker han är riktigt tuff som vågar stå för vad han är, just det, bög. Och vissa kanske t.o.m vill ha honom i säng.
Dessa resterande 50% är folk som skulle vilja slå ner honom, spraka på honom, kasta kottar, och sedan hänga upp honom som en dart-tavla. Ni vet, sådan tavla som kan kastar pilar på? Personligen tycker jag att det är riktigt töntigt att vara så emot honom, kom igen? Raaawrrr(ehm..)

Återkommer med Paow sen!

Desiree's storebror!


Dåligt Photoshopat, D!




Desiree försöker redigera bort lite fett men misslyckas. Precis som "storasyster" Kissie!

Little-Desiree!



Blandade lite gamla och nya på vår kära lilla Dessie..

The bloger's!

Vill ni veta vad alla bloggarnas bloggar heter så kolla i menyn "Länkar".

Kan skriva upp dom här med när jag ändå är i farten!


Alexandra "Kissie-missan" Nilsson
http://www.kissies.se/

Amir "Gaybloggen" Akrouti
http://www.gaybloggen.com

Desiree Nilsson
http://www.desireenilsson.blogg.se

Paulina "Paow" Danielsson
http://www.Paow.se

Kenza Zouiten
http://www.Kenzas.se

Isabella "Blondinbella" Löwengrip
http://www.blondinbella.se

Men "Kissie-missan" då!


Alexandra "Kissie" Nilsson's foundation-köp nummer 1!!


Foundationköp nummer 2...



Detta betyder att Kissie tog slut på en foundation på 17 dagar. ÄR INTE DET OTROLIGT?!?!! 17 dagar, hur mycket tror ni hon använder i detta fall? Det må vara en hel del mina vänner. 17 dagar och hon behöver redan en ny foundation. Embarrassing!

WrongwrongWRONG!



Men "Kissie-missan" då! Blev det lite wrong när du skulle visa bloggen hur du fixar ditt hår? Sådant hår vill ju inte riktiga Barbie-blondiner ha! Hur ska du nu få bort det gråa? JUST DET!! Glömde det viktigaste!! HON HAR JU RÅD MED NYTT LÖSHÅR!! Hon är så rik, inte sant "Kissie-missan"? ;)

"Men!?"



"...har en framgångsrik blogg men 20.000 läsare/dag"


Kommentarer

Anonym om Bloglovin:
Svarar du på alla dina kommentarer?

Svar:
Ja det gör jag! Så kommentera på och tipsa gärna
 om saker ni vill att jag ska ta upp! Skicka bilder och annat kul till [email protected]

Alltså..!



Den här bloggen har funnits i tre dagar, och jag har redan 356 besökare. REKORD!
Min fråga är, hur hittar ni till mig ? ♥

Bloglovin

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Följ min blogg via Bloglovin !

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

PUSH UP!



Brösten är spårlöst försvunna när BH:n åker av.. ?

Fjortispaow?



Paow år 2007, tur att hon inte ser ut så nu..

Sjukt snyggt!



Första och kanske sista gången jag säger något snällt i bloggen, men den här stilen passar Paow så sjukt bra! Älskar hennes hår på bilden. Den gör hela outfiten, mycke finare när de har mycket volym än när det är helt rakt och plattat..

Finn fyra fel..?



Gul ring: " Gulligt "
Blå ring: Om man tittar riktigt noga så ser man formen av ett hjärta.
Dom röda ringarna: Kissie has done it again.. Ännu en retushering som gått fel?

Det bara ökar..



Prick 300..

Bilder

Skicka gärna smygfoton eller gamla bilder på någon av bloggkändisarna.
skicka till den här emailen: [email protected]

Ni är underbara!



Ni är verkligen underbara ! Hoppas ni stannar kvar här .. ♥

Kissie does it again



Kissie dissar sig själv.. igen! Enligt henne så är det förbjudet att ha mjukisar/mjukisdress utomhus. Och så har hon det själv?

I ♥ YOU



Det här älskar jag!

Foki

Jag läste FS blogg och såg då att någon kommenterat att Foki skämms över att hennes pojkvän är lastbils chaufför. Så jag tog tag i saken och frågade Foki om det var sant att hon verkligen tyckte så? Och svaret jag fick var :



Så där får ni svaret, Nej hon skämms inte över att han är lastbils chaufför!

Herregud!



Bild tagen av bitchie

Asså herregud Desiree, Du måste skämta med mig. Hur fan kunde du gå ut sådär bland folk? Eller iofs du har ju inte förändrats så mycket. Men Paow såg iallafall bättre ut.. Men är mycket finare nu!

Misshandlad

Okej nu tycker jag faktiskt synd om Kissie och Claudia,  Kissie blev sparkad och Claudia blev nerdragen av en vakt och så släpade han iväg henne även fasst hon säger att han ska släppa och att hon kan gå ut. Sen ringde dom polisen och vill nu ha ettskadestånd .. Vill du veta mer ? Gå in på www.kissies.se


Paow dissar Kissie!



Haha! Jag tror nog att alla vet vem det är Paow syftar på. Men det är ju sant Kissie beter ju sig som hon gör!

Dyslexi-Dessie!



Nu sitter vi här och kollar på LejonKungen.. Vi märkte en sak att det står (Swedish) inom parantes, ändå så heter pappan Musafa..? Come on, filmen skrämmer ju ungarna! Den ska föreställa svnesk, kunde inte pappan att heta Sven eller något i den stilen? Jaja, det är väl som vi säger.. Rinkeby Lejon Kungen here it come!

RÄTTNING: The Lion King (Arabsik)



MEN DESSIE! DU SKÄMMER UT DIG SJÄLV. TOTALLY!
-
Mufasa heter han. MUFASA! Inte "Musafa."
- Svensk stavas det, inte "svnesk". Är du verkligen svensk? En riktig svensk kan stava.
- RÄTTNING???! "ARABSIK" WATTA HECK IS GOING ON? Du rättar, så skriver du ARABSIK!???
Desiree. Det här är dyslexi. You cant deny it. "Come on" Desiree Mykkänen Nilsson. LEV UPP TILL DITT EFTERNAMN!! NILLSON! Alla Nilsson kan stava.. Really?? Alexandra "Kissie" Nilsson är ingen höjdare på att stava hon heller.

Så the big question is, ligger dyslexi i "Nilsson" blodet? Den frågan är.. fortfarande en fråga!!!



"Lägg märke till Musafas underbara brytning.."

- Han heter FORTFARANDE Mufasa gumman. Precis som du heter Desiree Nilsson. Eller, gör du?
- Lägg märke till din underbara stavning. Som går åt helskotta!!

Bruttan sitter och gnäller över massa Youtube klipp. Vem har påstått att Lejonkungen är svensk?

Desirée Mykkänen Nilsson. Du har första gradens dyslexi.

Men oj Amir!



Men Amir ! Du borde veta bättre, Det finns småbarn som läser din blogg.. Och så lägger du upp såna hära bilder? Du är en förebild vare sig du vill eller inte. Så tänk på vilka bilder du lägger upp!

Lilla Paow



Oranget hår och blont löshår, sämsta kombinationen? Vad tänkte du med gumman?!

Dessie ♥ Kissie = ??



" Är det bara jag som tkr man verkligen ser skillnad på kissie? titta hur hon var i oktober,och titta på hennes youtube videoinlägg till bloggen nu. man ser verkligen skillnad på det här i okt ser hon skit nervös ut och rör sig 24! hahah men hon är ju alltid lika bra! :D "

 Bestäm dig Dessie, gillar du Kissie eller inte?

Euh!



sleeping beatuies..

Kissie dissar sig själv?





pinsamt ...

Mr. Hemlig är inte så hemlig längre ?



Kissies på G är inte så värst hemligt längre..

Vadå röker?



Haha enligt Dessie så röker hon ju inte?

Följ bloggen!

Följ min blogg med bloglovin

Dessie



Och tillslut den värsta av dom alla, Desiree. Varje inlägg hon skriver är misstag.. Hon gör bort sig, hon skriver en sak men sen får man reda på att det är en lögn. Som när hon säger att hon älskar sin kropp, men ändå försöker banta. Enligt Paow nyper hon sig i näsan innan hon ska sova. Ja, vad ska man tro på? Sen säger hon att hon inte röker, bara testar ibland. Gumman! Man testar EN gång man kan inte testa något 20 gånger? Det är hennes ensak om hon vill röka eller inte, men att ljuga om det?

Kenza




Förut läste jag Kenzas blogg men nu har det bara blivit en massa korta och tråkiga inlägg. Förut så skrev hon minst 5 inlägg per dag. Och på nästan varje bild så står hon med en flaska eller ett glas i handen. Hmm.. alkoholberoende? But oh well.. hon är fortfarande skit snygg!

Blondinbella/Brunettbella



Blondinbella kanske borde ändra sitt namn till brunettbella? Hon passar jätte bra i färgen men jag tycker ändå att hon va finare i blont. Hon säger själv att hon vill bort från allt rosa läppstift och rosa kläder som alla bloggerskor kör på nu för tiden. Hmm undra om hon någonsin kommer färga tillbaka till blont? Bara vänta och se i guess..

Paow



Söta lilla Paow som gick från att vara Elverkets mest eftertraktade fjortis till en av Sveriges kändaste bloggar. Hon festar i princip varje dag men super inte sig full! Det är bra, hon verkar ju vara helt perfekt! Men Behind Scenes kommer hitta misstag! Med lilla Paow i farten kan allt hända.. Det är bara vänta och se!

Kissie



Alexandra " kissie " Nilsson är en 18 årig fjortis som sminkar sig överdrivet mycket och använder " Matt " på sin webbcamera för att se bra ut, Hon hatar när folk härmar henne men själv är hon en riktig copycat! Hon förstorar läpparna även fast dom redan täcker halva hennes ansikte. Och hennes näsa.. ja inga kommentarer om den då!  Henne kommer ni få läsa mycket om!

Design

Nu när jag är klar med designen kan jag äntligen börja blogga! Fasst ni får vänta tills imorgon för nu ska jag sova.

RSS 2.0